Nume:
Yani Travel - Transport Persoane
E-mail:
ionut05@yahoo.com
Telefon:
0760 178 837
Telefon 2:
0751 667 171
Website:
http://yani-travel.ro/
Adresa:
Pascani, Str. Cuza Voda, Jud. Iasi.
Facebook

Yani Travel - Transport Persoane
Botosani

Transport rutier local, intern si international de persoane, curse regulate tur-retur din toate judetele/localitatile Romaniei catre si din majoritatea tarilor europene: Albania, Andora, Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elvetia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie (Anglia, Scotia, Tara Galilor).
Curse ocazionale/speciale. Societatile partenere efectueaza curse rapide in conditii de siguranta si confort cu autocare, microbuze, in regim door-to-door  (la adresa).

Detalii

Yani Travel se numără printre cele mai mari companii de transport persoane din România, acoperind, în prezent, cele mai importante trasee interjudețene și urbane oferind un transport de persoane de inalta clasa cu autocarul sau micobuzul pe ruta Botosani Anglia / Anglia Botosani.Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. 

Yani Travel este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii. Suntem interesati de siguranta dumneavoastra, de conditiile in care calatoriti si, datorita acestui lucru, toate autocarele si autobuzele firmei noastre respecta normele de calitate impuse de reglementarile europene si internationale în domeniul auto. Principalul obiectiv al firmei noastre este acela de a asigura clientilor nostri siguranta si confort la standarde europene. Satisfactia clientului reprezinta prioritatea nr.1 in desfasurarea activitatii de transport  si de aceea firma noastra a incercat de-a lungul timpului sa-si apropie clientii, sa inteleaga si sa impartaseasca aceleasi valori si obiective cu acestia.  

Compania ofera servicii de transport pe tot cuprinsul tarii cat si afara in functie de cerere. Autocarele si microbuzle de transport persoane Botosani Anglia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Autocarele si microbuzele pe care le deţinem sunt atent pregătite pentru fiecare cursă în parte şi sunt verificate pentru a oferi siguranta si confort.

Servicii

La compania Yani Travel puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Botosani Anglia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Botosani Anglia  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente. In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Botosani Anglia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente. Rezervarea biletului se face telefonic. Avem nevoie de un cod postal al orasului de destinatiei, un numar de telefon de contact si numele persoanei care calatoreste sper Anglia.

Compania Yani Travel va asigura transportul auto pe platforma Germania Romania a masinilor dumneavoastra. Transport auto pe platforma Germania RomaniaTransportul se asigura cu platforme cu dimensiuni pana la 5 metri, atat simple cat si acoperite. Principalele avantaje pe care le oferim la transport auto pe platforma Germania:Datoria faptului ca noi  oferim clientilor o atentie deosebita pentru  siguranta transporturilor, intretinerea echipamentelor, pregatirea personalului si a verificarilor periodice a echipamentelor si personalului, suntem mandri sa va propunem serviciile noastre profesionale de transport international de masini.

Oferte speciale

Transport colete la adresa Botosani Anglia tur-retur. Yani Travel va ofera servicii de transport colete catre  Anglia. Conducatorii autocarelor noastre au experienta necesara pentru a transporta coletele si bagajele dumneavoastra in cele mai bune conditii si siguranta. Pretul transportului coletului catre Anglia : 1,5 lire pe kg;

- se taxeaza un minim de 20 de kg;

- colete Botosani - Anglia.

Este INTERZIS si nu acceptam transportul urmatoarelor:

– arme;

– substante inflamabile;

– alcool netimbrat si tigari;

– substante etnobotanice sau stupefiante;

– substante si produse interzise prin lege!

© 2015 Copyright by transporturi-romania.ro