Portalul ofera informatii complete despre societatile specializate in servicii de transport rutier intern si international de persoane si/sau marfuri (colete, pachete, marfa paletata, electrocasnice, electronice, mobila, produse alimentare si nealimentare, bauturi, cereale etc.), inclusiv transport auto si utilaje pe platforma. Curse regulate tur-retur locale, nationale, international dar si curse ocazionale/speciale.

Curse regulate tur-retur locale, nationale, internationale dar si curse ocazionale/speciale.

Societatile partenere efectueaza curse rapide in conditii de siguranta si confort cu autocare, microbuze, tiruri, transport persoane si marfuri in regim door-to-door (la adresa) cu incarcari complete sau partiale si asigura executarea in timp util a comenzilor .

TRANSPORT marfa, mobila oriunde din judetul Bacau si din tara

Persoana contact: Florin

TRANSPORT marfa, mobila oriunde din judetul Bacau si din tara TRANSPORT MARFA!!! Dubita sau camion , TRANSPORT mobila!!! mutari din apartamente!!! din judetul bacau oriunde in tara camioane sau dubite pret negociabil asiguram si manipulanti!!!! mutari complete de apartament 1 camera -4 camere !!!sau case din judetul bacau sau inspre judetul bacau!! Sau toata tara!! Posibilitate factura ,chitanta transport! avem masini cu posibilitate de incarcare de la 1t-24t! Preturi negociabile!
0743294884
Bacau, judet Bacau

© 2015 Copyright by transporturi-romania.ro