Portalul ofera informatii complete despre societatile specializate in servicii de transport rutier intern si international de persoane si/sau marfuri (colete, pachete, marfa paletata, electrocasnice, electronice, mobila, produse alimentare si nealimentare, bauturi, cereale etc.), inclusiv transport auto si utilaje pe platforma. Curse regulate tur-retur locale, nationale, international dar si curse ocazionale/speciale.

Curse regulate tur-retur locale, nationale, internationale dar si curse ocazionale/speciale.

Societatile partenere efectueaza curse rapide in conditii de siguranta si confort cu autocare, microbuze, tiruri, transport persoane si marfuri in regim door-to-door (la adresa) cu incarcari complete sau partiale si asigura executarea in timp util a comenzilor .

TRANSPORT MĂRFURI, Oriunde & Oricând,de la 50 Ron in București

Persoana contact: George

TRANSPORT MĂRFURI, Oriunde & Oricând,de la 50 Ron in București Servicii de transport marfuri generale , mutări de mobilier, de bagaje , de electrocasnice , cu furgoneta de 3.5 to/12 mc in București si oriunde in tara. -La cererea clientului pot asigura personal pentru incarcat/descărcat marfa. -Ofer experienta ,seriozitate ,promptitudine si cele mai bune preturi !!! -Pentru alte detalii si oferta de preț personalizata nu ezitați să mă contactați! -ASIGUR FACTURA/CHITANTA
0725324800
Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul 3

© 2015 Copyright by transporturi-romania.ro