Portalul ofera informatii complete despre societatile specializate in servicii de transport rutier intern si international de persoane si/sau marfuri (colete, pachete, marfa paletata, electrocasnice, electronice, mobila, produse alimentare si nealimentare, bauturi, cereale etc.), inclusiv transport auto si utilaje pe platforma. Curse regulate tur-retur locale, nationale, international dar si curse ocazionale/speciale.

Curse regulate tur-retur locale, nationale, internationale dar si curse ocazionale/speciale.

Societatile partenere efectueaza curse rapide in conditii de siguranta si confort cu autocare, microbuze, tiruri, transport persoane si marfuri in regim door-to-door (la adresa) cu incarcari complete sau partiale si asigura executarea in timp util a comenzilor .

Record european: cel mai rapid Nissan GT-R este in Romania!

Record european: cel mai rapid Nissan GT-R este in Romania!

Cel mai rapid Nissan GTR R35 din Europa este proiectul dezvoltat sub numele EXL1500R de catre Exelixis Motorsport, fara indoiala cei mai experimentati tuneri din Romania si unii dintre cei mai de succes din Europa. Si asta ne este demonstrat cu rezultate clare. Data trecuta vedeam un Volkswagen Golf de 680 cp, acum vedem, pe langa multi cai putere, si un timp record pe pista de drag-racing.

Tehnicienii de la Exelixis Motorsport au avut ceva probleme in timpul dezvoltarii acestui proiect, insa odata cu obtinerea rezultatelor din acest week-end, totul a meritat. Autoturismul este un Nissan GT-R model R35 care are din fabrica in jur de 500 cp. Dupa multe modificari, acum se pare ca propulsorul japonez obtine in jur de 1500 cp masurati.

Vara care tocmai s-a incheiat proiectul a luat sfarsit, masina fiind in cele din urma asa cum trebuia. Tot ce mai lipsea era o cursa de drag. Si cum in Romania nu se anunta nicio competitie de accelerare, echipa a plecat in Grecia, unde a obtinut un timp de 8.5 secunde. Acest rezultat a plasat acest Nissan pe locul 1 in Europa si pe un onorabil loc 3 la nivel mondial.

A urmat insa in acest sfarsit de saptamana cursa de la Tulcea, pe meleaguri romanesti. Aici masina a reusit initial un timp de 8.69 secunde cu o viteza la finish de 272 km/h, dar satisfactia majora a fost doborarea recordului din Grecia: 8.47 secunde cu o viteza la iesire de 277 km/h.

© 2015 Copyright by transporturi-romania.ro