Nume:
Transport marfa Mayer & Mayer
E-mail:
mayermayercargo@gmail.com
Telefon:
0748 015 123
Telefon 2:
0359 126 146
Adresa:
Oradea, Str. Transilavaniei, Nr. 16, Bl. U1, Sc. A, Ap. 6, jud. Bihor.
Facebook

Transport marfa Mayer & Mayer
Oradea

Transport rutier local, intern si international de marfuri (colete, pachete, marfa paletata, electrocasnice, electronice, mobila, produse alimentare si nealimentare,  bauturi, cereale, cherestea, materiale de constructii, piese auto etc.), inclusiv transport auto si utilaje pe platforma, curse regulate din toate judetele/localitatile Romaniei catre si din majoritatea tarilor europene: Albania, Andora, Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elvetia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie (Anglia, Scotia, Tara Galilor). Curse ocazionale/speciale. Societatile partenere efectueaza curse rapide si sigure cu tiruri, autoutilitare, autocare, microbuze, in regim door-to-door  (la adresa) cu incarcari complete sau partiale si asigura executarea in timp util a comenzilor . 

Detalii

Suntem o echipa  specializata in transport rutier de marfa, atat in Oradea cat si in tara, la cele mai bune preturi de pe piata. Suntem o echipa tanara la inceput de drum dar experienta soferilor nostri in acest domeniu, profesionalismul, seriozitatea si punctualitatea sunt atuurile noastre. Serviciile noastre de transport se desfasoara in cele mai bune conditii. Pentru ca stim ca in transport cel mai important activ este timpul, iar timpul inseamna bani, ne straduim sa ajungem intotdeauna in timp util la destinatie. Un alt atuu pe care il detinem este simtul responsabilitatii fata de marfa pe care o transportam. Autovehicolele noastre au toate reviziile efectuate la zi  si sunt echipate corespunzator pentru transportul marfurilor pentru care am fost contactati. In relatia cu clientul noi dam mereu dovada de respect, responsabilitate, simtul raspunderii, seriozitate si profesionalism fata de sarcinile pe care le au de indeplinit in cadrul firmei. Daca vreti ca bunurile dumneavoastra  sa fie transportate in conditii optime, iar marfa sa ajunga la destinatie intacta din punct de vedere calitativ si cantitativ, respectandu-se totodata si cerinta de orar, apelati cu incredere la serviciile noastre  de transport marfa. In functie de caracteristicile marfii, organizam impreuna transportul, alegand cea mai buna solutie in ceea ce priveste timpul de tranzit si costul transportului de marfa. Daca timpul de tranzit al marfii este esential pentru dumneavoastra va punem la dispozitie transport marfa in regim expres, asigurandu-va un transport rapid in conditii optime de tranzit si cost.

Realizam orice tip de transport, indiferent de destinatie si tipul de marfa transportata, in conditii optime. Firma noastra are o echipa competenta, flexibila si dinamica, permanent in contact cu partenerii sai, gata oricand in a va rezolva necesitatile de transport. Atat ca transportator, cat si ca expeditor, va asiguram de cea mai buna satisfacere a cerintelor dvs., necesitatile si exigentele clientilor fiind prioritatea noastra. Acordam atentie fiecarui element al transportului si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte a transportului orice detaliu fiind important fie el sic el mai mic si tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarui transport.

Servicii

Venim in intampinarea clientilor nostri cu urmatoarele servicii de transport:

Transport de marfa  direct la destinatie - este serviciul cel mai comun de transport marfa pe care il oferim clientilor nostri atunci cand au nevoie de transport intern si international de marfuri care nu necesita conditii speciale de transport. Transportul il asiguram cu o flota de camioane care ne permite sa reactionam repede si cu promptitudine cerintelor clientiilor.
Putem organiza transporturi:
- Dedicate cu incarcare totala sau partiala;
- In regim de grupaj;
- Tur - retur;
- Transport intern marfa;
- In regim de urgenta.

 

Oferte speciale

 

 

Galerie foto

Transport marfa Mayer & Mayer
Transport marfa Mayer & Mayer
Transport marfa Mayer & Mayer
Transport marfa Mayer & Mayer

© 2015 Copyright by transporturi-romania.ro