Nume:
Paneuro Expedition - Adjud
E-mail:
paneuroexpedition@yahoo.com
Telefon:
0237 645 050
Telefon 2:
0740 661 508
Adresa:
Adjud, Str. Vasile Alecsandri, Bl. 10, Sc. 1, Et. 1, Ap. 2, Jud. Vrancea.
Facebook Twitter

Paneuro Expedition - Adjud
Adjud

Transport rutier local, intern si international de marfuri (colete, pachete, marfa paletata, electrocasnice, electronice, mobila, produse alimentare si nealimentare,  bauturi, cereale, cherestea, materiale de constructii, piese auto etc.), inclusiv transport auto si utilaje pe platforma, curse regulate din toate judetele/localitatile Romaniei catre si din majoritatea tarilor europene: Albania, Andora, Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elvetia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie (Anglia, Scotia, Tara Galilor). Curse ocazionale/speciale. Societatile partenere efectueaza curse rapide si sigure cu tiruri, autoutilitare, autocare, microbuze, in regim door-to-door  (la adresa) cu incarcari complete sau partiale si asigura executarea in timp util a comenzilor . 

Detalii

Paneuro Expedition  este o societate de transport tanara, ce a fost infiintata in februarie 2008, ca raspuns la cerintele pietei in ceea ce priveste transportul rutier de marfa. Am castigat respectul clientilor nostri prin serviciile de calitate pe care le oferim. Pentru ca stim ca in transport cel mai important activ este timpul, iar timpul inseamna bani, ne straduim sa ajungem intotdeauna in timp util la destinatie. Un alt atuu pe care il detinem este simtul responsabilitatii fata de marfa pe care o transportam,de aceea societatea noastra are incheiate contracte de asigurare marfa atat pentru parcurs cat si  pentru parcurs extern.

Camioanele noastre se prezinta in stare buna de functionare, au toate reviziile efectuate la zi  si sunt echipate corespunzator cu chingi de ancorare marfa, liza, lift  (care sporeste siguranta marfii dumneavoastra in timpul transportului), si sunt acoperite cu prelata facilitand astfel incarcarea pe deasupra, cu macaraua sau pe lateral. Interfata dintre firma si client o reprezinta angajatii. De aceea salariatii societatii noastre sunt atent selectionati, astfel incat, in relatia cu clientul sa dea dovada de respect, responsabilitate, simtul raspunderii si seriozitate si profesionalism fata de sarcinile pe care le au de indeplinit in cadrul firmei. Daca vreti ca bunurile dumneavoastra  sa fie transportate in conditii optime, iar marfa sa ajunga la destinatie intacta din punct de vedere calitativ si cantitativ, respectandu-se totodata si cerinta de orar, apelati cu incredere la serviciile de transport marfa  ale Paneuro Expedition.

In functie de caracteristicile marfii, organizam impreuna transportul, alegand cea mai buna solutie in ceea ce priveste timpul de tranzit si costul transportului de marfa. Daca timpul de tranzit al marfii este esential pentru dumneavoastra va punem la dispozitie transport marfa in regim expres, asigurandu-va un transport rapid in conditii optime de tranzit si cost.

Servicii

Servicii de transport oferite:

- Transport national si international pentru persoane cu dizabilitati prin intermediul unui autorurism marca Mercedes Sprinter 6+1 locuri dotat cu scaune rabatabile si rampa; 
- Transport intern marfa cu ajutorul celor doua autoutilitare acoperite de 3,5 tone;
- Semiremorca Schmitz prelata - de inchiriat;
- Depozitare paleti pe suprafata deschisa monitorizata atat video cat si cu personal;
- Bena cereale transport si inmagazinare; 
- Transport intern si international de marfa prin intermediul celor doua ansambluri cap tractor si semiremorca cu prelatata ambele de tip mega.

Firma a dezvoltat de-a lungul timpului un parteneriat de transport marfa pe relatia Romania - Italia si retur care este avantajos atat pentru noi ca firma cat si pentru potentialii clienti.

© 2015 Copyright by transporturi-romania.ro