Nume:
Companie transport marfa ADG TRANS - Bacau
E-mail:
galatanuadi@yahoo.com
Telefon:
0745 430 322
Adresa:
Loc. Sarata, Jud. Bacau.
Facebook

Companie transport marfa ADG TRANS - Bacau
Bacau

Transport rutier local, intern si international de marfuri (colete, pachete, marfa paletata, electrocasnice, electronice, mobila, produse alimentare si nealimentare,  bauturi, cereale, cherestea, materiale de constructii, piese auto etc.), inclusiv transport auto si utilaje pe platforma, curse regulate din toate judetele/localitatile Romaniei catre si din majoritatea tarilor europene: Albania, Andora, Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elvetia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie (Anglia, Scotia, Tara Galilor). Curse ocazionale/speciale. Societatile partenere efectueaza curse rapide si sigure cu tiruri, autoutilitare, autocare, microbuze, in regim door-to-door  (la adresa) cu incarcari complete sau partiale si asigura executarea in timp util a comenzilor . 

Detalii

ADG TRANS este o companie care actioneaza de peste 14 ani in domeniul transporturilor condusa de o echipa tanara si dinamica. Societatea a avut grija ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului. Infiintata in 2003 ADG TRANS a ajuns astazi o firma de transport marfa apreciata de multa lume (facand fata cu succes concurentei acerbe) deoarece raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai. Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu firme de profil din localitate si din afara ei.

Suntem specializati in transport marfa atat intern cat si international. Misiunea noastra este de a transporta marfa la destinatie cat mai repede si in siguranta deoarece asta este cel mai important siguranta marfii. Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, clientul sa fie multumit si sa apeleze si in viitor la serviciile noastre.
Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti. Acordam atentie fiecarui element al transportului si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte a transportului orice detaliu fiind important fie el sic el mai mic si tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarui transport. Calitatea: reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam. Initiativa: chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.

Servicii

Transport de marfa  direct la destinatie - este serviciul cel mai comun de transport marfa pe care il oferim clientilor nostri atunci cand au nevoie de transport intern si international de marfuri care nu necesita conditii speciale de transport. Transportul il asiguram cu o flota de camioane care ne permite sa reactionam repede si cu promptitudine cerintelor clientiilor.
Putem organiza transporturi:
- Dedicate cu incarcare totala sau partiala;
- In regim de grupaj;
- Tur - retur;
- Transport intern marfa cu ajutorul celor doua autoutilitare frigorifice de 3,5 tone;
- In regim de urgenta.

Oferte speciale

Transportul se face cu ajutorul a 2 autovehicole frigorifice de tip Mercedes Sprinter cu o capacitate utila de 3,5 tone.

© 2015 Copyright by transporturi-romania.ro