Nume:
Sercotex Trans - Sector 2
E-mail:
transport@sercotex.ro
Telefon:
0722 714 682
Telefon 2:
021 319 54 77
Telefon 3:
031 805 45 05
Fax:
021 230 75 49
Website:
http://www.sercotex.ro/
Adresa:
Bucuresti, Str. Soldat. Gheorghe Matac, nr. 29, sector 2.
Facebook

Sercotex Trans - Sector 2
Bucuresti Sector 2

Transport rutier local, intern si international de marfuri (colete, pachete, marfa paletata, electrocasnice, electronice, mobila, produse alimentare si nealimentare,  bauturi, cereale, cherestea, materiale de constructii, piese auto etc.), inclusiv transport auto si utilaje pe platforma, curse regulate din toate judetele/localitatile Romaniei catre si din majoritatea tarilor europene: Albania, Andora, Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elvetia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie (Anglia, Scotia, Tara Galilor). Curse ocazionale/speciale. Societatile partenere efectueaza curse rapide si sigure cu tiruri, autoutilitare, autocare, microbuze, in regim door-to-door  (la adresa) cu incarcari complete sau partiale si asigura executarea in timp util a comenzilor . 

Detalii

Societatea noastra va ofera si servicii de transport pentru marfurile achizitionate de la noi sau alte marfuri pe diferite rute interne sau externe si face parte din grupul de firme Sercotex. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de lucru in cadrul firmei. Camioanele noastre se prezinta in stare buna de functionare, au toate reviziile efectuate la zi  si sunt echipate corespunzator cu chingi de ancorare marfa,  liza, lift  (care sporeste siguranta marfii dumneavoastra in timpul transportului), si sunt acoperite cu prelata facilitand astfel incarcarea pe deasupra, cu macaraua sau pe lateral. Interfata dintre firma si client o reprezinta angajatii. De aceea salariatii societatii noastre sunt atent selectionati, astfel incat, in relatia cu clientul sa dea dovada de respect, responsabilitate, simtul raspunderii si seriozitate si profesionalism fata de sarcinile pe care le au de indeplinit in cadrul firmei. Daca vreti ca bunurile dumneavoastra  sa fie transportate in conditii optime, iar marfa sa ajunga la destinatie intacta d.p.d.v. calitativ si cantitativ, respectandu-se totodata si cerinta de orar, apelati cu incredere la serviciile de transport marfa  ale firmei noastre. Pentru marfurile care nu necesita un camion exclusiv va asiguram transportul in regim grupaj, tinand cont de insusirile marfii dumneavoastra cum sunt: lungime, inaltime,  greutate, latime,  marfa pe palet, marfa vrac, marfa la sac, etc. Daca timpul de tranzit al marfii este esential pentru dumneavoastra va punem la dispozitie transport marfa in regim expres, asigurandu-va un transport rapid in conditii optime de tranzit si cost.

Servicii

 Servicii transport:
 
 - transport rutier marfuri;
 - transport in regim de exclusivitate;
 - transport in regim de grupaj;
 - transport colete;
 - transport autoturisme;
 - transport marfa paletata.

Parteneri

Grupul de firme Sercotex, distribuitor exclusiv in Romania pentru masini croit, cusut, calcat, brodat Singer, deasemenea pentru accesorii, piese de schimb, consumabile din industria textila, marochinarie, pielarie SILAC-Italia, service electrocasnice.

© 2015 Copyright by transporturi-romania.ro