Nume:
Transport international de persoane
E-mail:
transport@pletl.ro
Telefon:
0257561377
Telefon 2:
0257563011
Fax:
0257388431
Website:
http://www.pletl.ro/
Adresa:
Lipova, Str. Sublocotenent Suciu Sorin, Nr. 134 F

Transport international de persoane
Lipova

Transport rutier local, intern si international de persoane, curse regulate tur-retur din toate judetele/localitatile Romaniei catre si din majoritatea tarilor europene: Albania, Andora, Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elvetia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie (Anglia, Scotia, Tara Galilor).
Curse ocazionale/speciale. Societatile partenere efectueaza curse rapide in conditii de siguranta si confort cu autocare, microbuze, in regim door-to-door  (la adresa).

Detalii

Transportul international de persoane este principala activitate a firmei Pletl. Ne straduim permanent sa ne imbunatatim serviciile astfel incat sa asiguram clientilor nostri calatorii cat mai placute, indiferent de distanta sau ruta. Avem peste 20 de agentii proprii, atat in Romania cat si in cele mai importante orase din Germania. Am stabilit relatii de parteneriat cu peste 50 de alte agentii de pe tot cuprinsul tarii. Puteti solicita informatii detaliate despre traseele, statile si orarerele autocarelor noastre si puteti achizitiona bilete de calatorie.

Servicii

Transport international de persoane

Oferte speciale

Oferim reduceri de pret pentru grupuri, elevi, studenti (pana la 26 de ani) si pensionari. De asemenea oferim reduceri pentru copii:
- pana la 2 ani - 100%
- intre 2 - 12 ani (1 valiza) - 50%

BONUS
La cumpararea a 6 bilete in 12 luni de acelasi tip (dus sau dus-intors), al 7-lea este gratuit!

© 2015 Copyright by transporturi-romania.ro