Nume:
Transport Intern Persoane - Mayer & Mayer
E-mail:
mayermayercargo@gmail.com
Telefon:
0748 015 123
Telefon 2:
0359 426 146
Adresa:
Oradea, Str. Transilavaniei, Nr. 16, Bl. U1, Sc. A, Ap. 6, jud. Bihor.

Transport Intern Persoane - Mayer & Mayer
Oradea

Transport rutier local, intern si international de persoane, curse regulate tur-retur din toate judetele/localitatile Romaniei catre si din majoritatea tarilor europene: Albania, Andora, Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elvetia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie (Anglia, Scotia, Tara Galilor).
Curse ocazionale/speciale. Societatile partenere efectueaza curse rapide in conditii de siguranta si confort cu autocare, microbuze, in regim door-to-door  (la adresa).

Detalii

Mayer & Mayer este o companie cu capital integral privat fiind o societate specializata in transporturi terestre de persoane, oferind transport persoane pentru diverse ocazii, curse speciale, conventii , transport elevi , pelerinaje etc cu microbuze destinate transportului de persoane dotate corespunzator pentru siguranta si confortul calatorilor. Istoria a dovedit si dovedeste profesionalismul si calitatea serviciilor de care am dat dovada in fiecare clipa a existentei noastre. Transportul persoanelor cu microbuze, autobuze si autocare reprezinta un element important pentru munca de zi cu zi cuprinzand educatia, agrementul si turismul. Suntem adaptabili la noile cerinte ale clientilor nostri si atenti la tendintele pietei in intentia de a le prevedea cerintele.

Activand in domeniul transporturilor, societatea noastra a avut o traiectorie ascendenta, acest lucru datorandu-se in primu rand capacitatii noastre de adaptare la conditiile de business pe deoparte, dar mai ales datorita orientarii noastre catre client si catre necesitatile de transport pe care acesta le are. Filosofia noastra, ca o companie de transport este de a oferi cele mai bune servicii posibile. Acest lucru inseamna transporturi la preturi corecte, alegerea traseului cel mai eficient si timpul de asteptare cat mai scurt. Pentru noi inseamna in primul rand a va oferi servicii (clientilor nostrii) ca si prietenului si partenerului nostru. Pentru aceasta ne alocam timp pentru a va raspunde la intrebarile si solicitarile tale (clientilor nostri) si luam in considerare toate avantajele prin care putem creea beneficii suplimentare pentru ambele parti. Calitatea serviciilor noastre este data, totodata, si de profesionalismul si de buna pregatire a soferilor, acestia fiind atent selectionati. Pentru calatorii lipsite de griji, microbuzele, autobuzele si autocarele pot fi inchiriate doar cu sofer, acesta oferindu-va punctualitatea, confortul si siguranta de care aveti nevoie. Serviciile noastre se adreseaza tuturor categoriilor de clienti, indiferent de provenienta lor, acestia putand fi persoane fizice, familii, oameni de afaceri sau chiar mici grupuri organizate.

Servicii

Firma noastra ofera urmatoarea gama de servicii:
 - transport angajati la/de la locul de munca;
 - transport aeroport;
 - transport teambuilding;
 - transport pentru graadinite/scoli/universitati;
 - transport pentru excursii/calatorii/tururi;
 - transport pentru petreceri private;
 - transport receptie hoteluri;
 - transport VIP.

Oferte speciale

 

 

© 2015 Copyright by transporturi-romania.ro